Humpty Dumpty is een gezellige luie lieverd. Hij eet en slaapt. In de groep is zijn eten niet te controleren, omdat er gewoon altijd eten moet staan. Anders kunnen de bange katten nooit eten en krijg je gekibbel in de groep. Hij maakt daar dankbaar gebruik van. Hij kan bij knuffelen en kroelen soms een beetje bijten van geluk. Doordat hij maar één oog heeft kan hij in een nieuwe situatie wat gestresst raken als hij niet ziet wat je doet. Hij vindt het fijn als je hem langzaam benaderd en als je dan tegen hem praat, zodat hij weet dat je eraan komt. De jonge katjes in de groep vind hij wel een beetje lastig, die rennen en vliegen soms rond en dat kan hij niet goed volgen. Een wat rustigere plek zou hem goed doen. Hij kan solo verhuizen, maar hij kan ook als duokat. Als het maar niet te druk is. Hij heeft een heel specifieke manier van spinnen, hij klinkt een beetje als een tijger.
Humpty Dumpty is gevonden op straat nadat hij was aangereden door een auto. Zijn oog was weg. Zijn kaak was gebroken en hij had een gat in zijn bekje. Hij is direct geopereerd en kon op dat moment niet normaal eten en drinken. Hij had drie operaties nodig om te herstellen. Het herstelde lastig, het was een lastige plek. Het ging steeds weer open. Na iedere operatie werd het gat kleiner. Nu is het dicht.
Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.
De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant aangeschaft tegen inkoopprijs, 20 euro. De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.
De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.
Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.
Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.