Menu Sluiten

Donald en Petitsuis

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Donald en Petitsuis
 Geboortedatum   5 a 6 maanden
 Geslacht   man en vrouw
 Soort/Kleur   wit rood en licht siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   Donald mensgericht en sociaal. Petitsuis lief en voorzichtig
 Land van herkomst   Spanje

Naam: Donald

Ras: mix

Geslacht: Jongen

Maat: medium

Leeftijd: 5/6 maanden

Gezondheid: goed, ontwormd, gevaccineerd, (wordt) gecastreerd en getest (negatief)

 

 

Donald is gevonden toen hij ongeveer 1,5 maand oud was. Hij lag in z´n eentje op straat. Hij was bijna dood en de vrouw die hem vond nam hem mee naar de dierenarts. Hij was uitgedroogd en slap. Ze heeft haar best gedaan om hem op te lappen, maar wilde toch graag hulp en ze heeft hem naar het asiel gebracht. Daar is hij meteen in opvang gegaan en met heel veel geduld en veel voedingen per dag en ´s nachts is hij er bovenop gekomen. Het is een leuk ventje en doordat hij zo goed is verzorgd is hij ook heel sociaal met mensen.

 

Donald zit in opvang met Petitsuis met wie hij hele dikke maatjes is. Ze willen graag bij elkaar blijven. Donald is heel speels en samen spelen de kittens de hele dag. Donald helpt Petitsuis met socialiseren, want zij vindt veel dingen nog eng. Hij helpt haar door te laten zien dat het leuk is om bij mensen op schoot te zitten en geaaid te worden. 

Naam: Petitsuis

Ras: mix

Maat: klein/medium

Leeftijd: 5 maanden

Gezondheid: goed, ontwormd, gevaccineerd, getest (negatief) en wordt over enkele weken gesteriliseerd

 

Petitsuis is gevonden in haar eentje op straat waar ze onder een auto zat.  Ze is naar het asiel gebracht. Ze was toen 2 maanden oud. Petitsuis was in zeer slechte staat. Ze was uitgedroogd, had ontstoken ogen en was heel erg verkouden. In het asiel kreeg ze medicatie en goed eten en daar knapte ze fysiek goed op. Ze heeft geen gevolgen overgehouden aan haar verkoudheid en oogontsteking. Ze was wel heel erg bang en daarom is ze naar een opvangadres gebracht. Daar zat een leuk vriendje op haar te wachten, namelijk Donald. Hij is heel sociaal en speels. Al gauw werden ze beste maatjes en samen spelen ze de hele dag.

 

De opvang mama is met haar aan het werk gegaan en inmiddels is Petitsuis al heel erg verbeterd. Ze laat zich nu aaien, klimt op de bank als de opvangfamilie daar zit om tv te kijken. Petitsuis is geen knuffelkat. Ze laat zich aaien, maar alleen als zij dat wil. Ze zal zeker nog een heel stuk verbeteren, al is het te verwachten dat ze als ze op reis gaat naar België of Nederland ze een terugval krijgt en weer wat banger is. Dat komt wel weer goed, maar het kan even duren. Samen met Donald kan ze dat wel aan. Ze willen graag samen blijven.

Donald en Petitsuis worden dus samen geplaatst. De adoptiebijdrage is €150,- per katje. In die bijdrage zitten de entingen, chip, bloedonderzoeken, sterilisatie en castratie, overige medische handelingen die nodig zijn geweest, bijdrage aan het asiel, paspoortje, vlucht naar Nederland of België etc.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,- per kat