Menu Sluiten

Abby (Spanje 3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Abby IMG_7930
previous arrow
next arrow
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Abby IMG_7930
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Abby
 Geboortedatum   29-9-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig
 Land van herkomst   Spanje (3)

Abby voelt zich beter samen met haar broer Alfry, ze zullen dan ook samen blijven.

Abby kwam in het asiel toen iemand het asiel belde. Hij had een nieuw huis gekocht en daar bleven 6 katten achter. Hij wilde ze niet. Ze kwamen allemaal het asiel binnen en nu zijn alleen Abby, Alfry en Dida er nog.

Ze zijn alle drie nogal verlegen. Jammer want ze zijn nu volwassen en de meeste mensen willen een sociale kat. Abby doet haar best om te veranderen en ze laat zich aaien. Ze heeft een geduldige adoptant nodig.

Abby is een aardige meid, ze is nog jong maar ze is waarschijnlijk niet goed gesocialiseerd toen ze klein was. Ook zij verdient een fijn en warm huis.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Alfry
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   185,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten