Menu Sluiten

Abby (Spanje 3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Abby IMG_7930
previous arrow
next arrow
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Abby IMG_7930
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Abby
 Geboortedatum   29-9-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig
 Land van herkomst   Spanje (3)

Abby voelt zich beter samen met haar broer Alfry, ze zullen dan ook samen blijven.

Abby kwam in het asiel toen iemand het asiel belde. Hij had een nieuw huis gekocht en daar bleven 6 katten achter. Hij wilde ze niet. Ze kwamen allemaal het asiel binnen en nu zijn alleen Abby, Alfry en Dida er nog.

Ze zijn alle drie nogal verlegen. Jammer want ze zijn nu volwassen en de meeste mensen willen een sociale kat. Abby doet haar best om te veranderen en ze laat zich aaien. Ze heeft een geduldige adoptant nodig.

Abby is een aardige meid, ze is nog jong maar ze is waarschijnlijk niet goed gesocialiseerd toen ze klein was. Ook zij verdient een fijn en warm huis.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Alfry
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   210,-